Hazerswoude boys en MHD Keepersschool verlengen samenwerking

Hazerswoude Boys en Kawa Hisso (MHD Keepersschool) hebben gezamenlijk besloten om de samenwerking te verlengen. Hierdoor zal Kawa komend seizoen naast de selectiekeepers ook de jeugdkeepers trainen en ondersteunen.

Kawa: “Ik heb het hier nog steeds naar mijn zin. We werken goed en nauw samen met elkaar. Alle keepers zijn stuk voor stuk leergierig. Het keepersvak zelf blijft zich ook ontwikkelen. Dat maakt het alleen nog maar leuker en uitdagender. Tevens zie ik het als een uitdaging om ook de jeugd van Hazerswoude Boys onder mijn hoede te nemen, ook zal ik betrokken blijven bij MHD keepersschool zodat de continuïteit gewaarborgd zal blijven.”

Joop de Gelder (Technische zaken): “Het is mooi dat we het contract van Kawa Hisso (MHD Keepersschool) hebben verlengd. Het is een keeperstrainer van een hoog niveau. Kawa kan alle keepers binnen Hazerswoude Boys helpen met het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Kawa heeft laten zien van grote waarde te zijn voor Hazerswoude Boys. Naast dat hij verantwoordelijk is voor de selectiekeepers, zal Kawa volgend seizoen ook de jeugd keepers gaan trainen.”

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?