Kawa Hisso (MHD) wordt nieuwe KEEPERSCOACH bij FC Skillz

Vanwege verschillende redenen kon men deze samenwerking al verwachten. De trainingsmethode, pedagogische en didactische aanpak, de professionaliteit van de organisaties en de sterke band tussen beide partijen zijn van cruciaal belang om een langdurige relatie aan te gaan. Bovendien zullen we ook investeren in keeperstrainers voor de jeugd.

Alle keepers van FC Skills zullen regelmatig deelnemen aan de MHD Keepers Academy, wat hen de mogelijkheid biedt om waardevolle praktijkervaring op te doen. Vervolgens zullen zij deze ervaringen benutten tijdens de trainingen die zij verzorgen samen met onze trainers van de MHD Keepers Academy voor de keepers van de andere teams.

Kawa Hisso: “MHD past helemaal binnen de ambitie en visie van FC Skillz. Er straalt zoveel expertise, enthousiasme, professionaliteit en ambitie uit. We zijn verheugd over deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat de keepers van FC Skills een leuke en zeer leerzame aanvulling zullen ervaren op hun reguliere trainingen.”

MHD-trainer Kawa Hisso zal zich bezighouden met het trainen van alle seniorkeepers, jeugdkeepers en vrouwen binnen FC Skills.

Naast zijn rol bij FC Skillz, zal Kawa Hisso ook de leiding nemen over de nieuwe tak van de MHD Keepers Academy, die elke zondag op het terrein van Skillz zal plaatsvinden. Deze academy biedt een unieke gelegenheid voor jonge keepers om te profiteren van de uitgebreide expertise van Kawa. 

“Met mijn toewijding en passie voor het trainen van keepers zal ik hun vaardigheden verder ontwikkelen en hen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.” aldus een gemotiveerde Hisso. 

Kennismaken met MHD Keepers Academy ?

Op zondag 3 september 2023 organiseert de MHD Keepers Academy een kennismakingsclinic voor jeugdkeepers bij FC Skills in Den Haag. Deze clinic is toegankelijk voor alle jeugdkeepers, zowel binnen als buiten Den Haag. Het lidmaatschap van FC Skills is niet vereist. De clinic is bedoeld voor jongens en meiden tussen de 11 en 20 jaar en duurt ongeveer 60 minuten.