Kawa Hisso nieuwe keeperstrainer vV Dillettant

Ondanks het feit dat Mo de overstap heeft gemaakt naar 3edivisionist Ter Leede te Sassenheim, wil de club dolgraag dat MHD Keepersschool verbonden blijft aan de club. Hierin zagen we in overleg met Mo in Kawa Hisso de geschikte kandidaat om het Eerste en de Jeugdkeepers over te nemen.

Kawa Hisso: “Allereerst wil ik Mo van harte feliciteren met zijn mooie overstap naar Ter Leede. Afgelopen seizoen heb ik ook met heel veel plezier de talentvolle keepers binnen MHD Keepersschool getraind. Als keeperstrainer sta je iedere avond op het veld met de jongens en werk je op individueel niveau intensief samen. Dat spreekt me aan. Ik blijf overigens betrokken bij de keepersschool in een assistent-rol, want ook als trainer wil ik me blijven ontwikkelen.”

De 36-jarige keeperstrainer Kawa, die zijn profavontuur begon bij de volgende clubs Al-Jaysh, Al-Tale’ah en Amouda, (Syrie) Akho Club, Bashmarky Club, Erbil (Irak), Panduri(Roemenië) en als international 20 interlands voor Syrië. Daarnaast is Kawa nog actief voor de 2e klasser Vitesse Delft. 

Voetbalvereniging Dilettant: “Wij zijn erg verheugd en trots om te melden dat Kawa Hisso de nieuwe keeperstrainer van vv Dilettant is. Op het moment dat Mo bij ons meldde dat hij een stap wilde maken, hebben we snel samen kunnen schakelen, we zijn direct aan de slag gegaan. Kawa kwam daaruit naar voren als beste optie. Met Kawa halen we een erg goede en deskundige keeperstrainer binnen, die tevens aansluit bij de ambities die wij als club nastreven.’’

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?