MHD & CVC REEUWIJK verlengen samenwerking

Eigenaar en hoofdtrainer van Keepersschool MHD Mo El Amraoui en CVC Reeuwijk zijn onlangs overeengekomen de samenwerking te verlengen. Met deze bekrachtiging gaan wij als MHD voor het 3e seizoen samenwerken met CVC Reeuwijk.

Naast de selectiekeep(st)ers is er ook ruimte voor niet selectiekeep(st)ers om hun keepersvaardigheden te verbeteren. Met andere woorden alle keep(st)ers van CVC krijgen keeperstraining van MHD.

Mo: “Ik ben ontzettend blij met deze contractverlenging. CVC Reeuwijk is een mooie club. Ik kijk er naar uit om er samen een mooi seizoen van te maken. In januari 2020 hebben we samen, vanuit passie, de keepersschool opgezet. De belangstelling voor onze trainingen neemt toe. Keep(st)ers van binnen de regio en ook van buiten de regio hebben steeds meer belangstelling voor de keepersschool. Inmiddels heeft dit geleidt tot een groep van 83 talentvolle keep(st)ers die wekelijks trainen. Doel is om steeds beter te worden als keep(st)er.

Wij zijn enorm gelukkig met de warme contacten die we met CVC Reeuwijk hebben”.

Iedereen is welkom bij MHD Keepersschool.
Mail voor meer info naar info@mhdkeepersacademy.nl of meld je hieronder aan voor een gratis proeftraining of de MHD Goalkeeperssession.

Iedereen is welkom bij CVC Reeuwijk.
Mail voor een vrijblijvende proeftraining naar info@cvcreeuwijk.nl

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?