MHD en FC ZOETERMEER verlengen overeenkomst

Ook komend seizoen is FC Zoetermeer weer verzekerd van de diensten van keeperstrainer Mo El Amraoui. De eigenaar van MHD Keepersschool is al sinds 2018 betrokken bij FC Zoetermeer.

“Aangezien dit al jaren naar ieders tevredenheid gaat, zijn we verheugd dat Mo ook het nieuwe seizoen de keepers onder zijn hoede heeft. Met deze verlenging gaat Mo zijn 4e seizoen in bij FC Zoetermeer en daaruit spreekt grote wederzijdse waardering” zo vertelt Peter Lieffering, namens voetbalzaken FC Zoetermeer.

Mo: “Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Zoetermeer. Het is een warme club met leuke mensen en een gezond sportklimaat. Bovendien hebben we een fijne keepersopleiding, keepers met veel potentie en een goede samenwerking met de jeugdkeepers. Ook de band met de vier selectiekeepers is fantastisch. Mijn uitdaging is om de keepers nog meer bagage mee te geven zodat de kwaliteit nog hoger wordt en ervoor te zorgen dat ze hierdoor nog meer stappen kunnen maken”.

Mo zal ook volgend seizoen samen met zijn collega’s Patrick van der Krogt en Gaby van Alphen de seniorenkeepers en jeugdkeepers uit de onder- en bovenbouw gaan trainen. Naast de passie, het enthousiasme en de beleving voor het keepersvak heeft hij door zijn zeer succesvolle keepersschool ook een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd. Inmiddels maken meerdere verenigingen/clubs in regio en daarbuiten gebruik van de expertise en kunde van de trainers van MHD Keepersschool.

Naast het trainen van keepers biedt FC Zoetermeer aan Mo’s MHD keepersschool ook de ruimte om op zondagen eigen cursussen te geven. Deze cursussen zijn bedoeld voor alle keepers of keepsters van 9 t/m 25 jaar oud. Je hoeft hiervoor geen lid van FC Zoetermeer te zijn.
Momenteel biedt MHD keepersschool verschillende keeperscursussen aan.

Wij wensen Mo en zijn collega’s veel succes!” aldus Peter Lieffering.

Meld je hieronder aan voor een gratis proeftraining.

13-3-2021

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?