MHD Keepersschool gaat de samenwerking aan met Central Progress

MHD Keepersschool en Central Progress gaan samen een professionele voetbalopleiding/Keepersopleiding opzetten voor alle jeugdspelers/keepers in regio Den Haag en omstreken, ongeacht niveau en ambitie. 

Klik
De trainingsmethode, pedagogische- en didactische aanpak, de professionaliteit van de organisaties en de klik tussen beide partijen was doorslaggevend om een duurzame relatie aan te gaan.

Central Progress
Central Progress heeft een eigen trainingsmethode en richt zich op het ontwikkelen van voetbaltechnische vaardigheden, atletische vaardigheden en cognitieve vaardigheden van spelers van 6 tot 16 jaar. Central Progress is een toonaangevende voetbalschool die al jaren actief is in de voetballerij in heel de randstad en omstreken. Central Progress is ook in het buitenland actief met projecten in Chana, Amerika (onder naam Phocus Soccer).

De voetbalschool heeft grote successen met het opleiden van spelers in de regio Den Haag en ontwikkelt ook trainingsplannen voor diverse clubs, zodat zij met deze methode zorgen dat de spelers zich sneller ontwikkelen en verbeteren.

Voor meer informatie en aanmelden: 
www.centralprogress.nl

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?