MHD Players Academy Clinic (14 juli 2024)

Op zondag 14 juli 2024 organiseert MHD Players Academy een spannende voetbalclinic op locatie Scheglaan 11 in Zoetermeer. Dit evenement is een unieke kans voor jonge voetballers om hun vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben onder professionele begeleiding.

De clinic is verdeeld in twee delen om aan te sluiten bij verschillende leeftijdsgroepen. Het ochtendprogramma, van 10.30 tot 12.00 uur, is speciaal ontworpen voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Tijdens deze sessie zullen de deelnemers werken aan hun techniek, balcontrole en spelinzicht. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt, zodat ze op hun eigen niveau kunnen leren en groeien. Naast de technische vaardigheden, besteden we ook aandacht aan teamspel en communicatie op het veld, belangrijke aspecten van het voetbal.

In de middag, van 13.00 tot 14.30 uur, is het de beurt aan de oudere jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Deze sessie richt zich op meer geavanceerde technieken en tactieken. Deelnemers zullen intensieve trainingsvormen doorlopen die hun fysieke en mentale vaardigheden uitdagen en verbeteren. Ook zullen ze deelnemen aan competitieve spelvormen om hun spelinzicht en teamwork verder te ontwikkelen. De trainers van MHD Players Academy brengen hun uitgebreide kennis en ervaring over, zodat elke deelnemer het beste uit zichzelf kan halen.

Beide sessies worden geleid door professionele trainers die hun sporen hebben verdiend in het voetbal. Zij staan klaar om hun passie en expertise te delen, en ervoor te zorgen dat elke deelnemer een leerzame en onvergetelijke dag beleeft.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een inspirerende en leuke clinic! Schrijf je nu in en ervaar hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 14 juli op Scheglaan 11 in Zoetermeer!

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?