Nieuwe samenwerking met MHD Keepers Academy

Saestum gaat samenwerken met MHD Keepers Academy. Met ingang van het aankomend seizoen zal MHD Keepers Academy de keeperstrainingen verzorgen voor zowel jeugdkeepers als de keepers van de dames- en herenselectie.

MHD Keepers Academy is inmiddels een begrip in keeperswereld. Naast de passie, het enthousiasme en de beleving voor het keepersvak heeft deze succesvolle keepers Academy ook een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd. Inmiddels maken meerdere clubs/keepers in Nederland gebruik van de expertise en kunde van de trainers van MHD Keepers Academy.

“Ik durf wel te stellen dat wij als SV Saestum, naast een goede jeugdopleiding nu ook een uitstekend vervolg van onze keepersopleiding krijgen”, zegt Ido Reitsma, bestuurslid. “Wij heten Mo welkom en wensen hem veel plezier en succes bij onze mooie club.”

Ook Mo El Amraoui (eigenaar en hoofdtrainer van MHD Keepers Academy) is blij met de samenwerking. “Wij gaan er voor zorgen dat het niveau van de keepers zich verder gaat ontwikkelen. Naast het trainen van de keepers van Saestum, gaan we gedurende het seizoen ook clinics verzorgen speciaal voor keepers van binnen en buiten SV Saestum.”

Dit is een kopie van bericht van Saestum

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?