OSV en keeperstrainer Mo (MHD Keepersschool) verlengen samenwerking

OSV Oud-Beijerland en keeperstrainer Mohamed El Amraoui (Mo) eigenaar van MHD Keepersschool hebben gezamenlijk besloten om de samenwerking te verlengen. Hierdoor zal Mo samen met zijn trainers ook komend seizoen alle jeugdkeep(st)ers en Selectie keep(st)ers van OSV blijven ondersteunen.

Mo: “5 jaar geleden ben ik bij OSV Oud-Beijerland begonnen om de selectiekeepers een leuke en goede keeperstraining te geven. Met succes hebben we met elkaar vele stappen gemaakt, afgelopen twee seizoenen hebben we met veel plezier ook de jeugd training gegeven waarbij plezier en prestaties hand in hand gaan. Met een gedegen opbouw trainen we alle keepers en een ieder op zijn eigen niveau. De superleuke groep keepers, de leergierige trainers en de goede faciliteiten bij OSV hebben mede gezorgd voor deze mooie verlenging.”

Arie Dikmans (VTZ OSV Oud-Beijerland):  “Wij zijn trots dat we wederom de samenwerking met Mo El Amraoui hebben verlengd. Mo die al enige jaren aan de club verbonden is heeft laten zien dat hij met zijn deskundigheid keepers beter kan maken op een leuke maar serieuze manier. Bij Mo kom je om te trainen, in jezelf te investeren, anders kun je beter thuisblijven. Maar zoals gezegd wel op een leuke manier. Ook onze keepers zijn zeer tevreden over de manier waarop Mo zijn werkzaamheden verricht. We wensen Mo en zijn mensen van de  keeperschool veel succes in het nieuwe seizoen.”

Robert Aarens (Jeugdcommissie):  “De keeperstrainingen van Mo worden met veel enthousiasme en plezier gegeven. De jeugdkeepers kunnen zich onder begeleiding van Mo en zijn trainers ontwikkelen, krijgen hierbij persoonlijke aandacht en ook belangrijk; krijgen meer plezier in het keepen doordat ze tijdens de trainingen extra aandacht krijgen om hun techniek te verbeteren.”

Kennismaken MHD keepersschool ?
MHD Keepersschool is opgericht door Mo. Hij is eigenaar en hoofdtrainer van de keeperschool,  heeft zelf veel ervaring opgedaan als keeper/keeperstrainer bij verschillende clubs in binnen- en buitenland . Mo vind het belangrijk dat kinderen keeperstraining krijgen in een veilige situatie waarin er veel aandacht is voor techniek en zelfontwikkeling. Momenteel biedt MHD keepersschool verschillende keeperscursussen aan. Een van deze cursussen wordt gegeven op vrijdagavond, op het complex van OSV Oud-Beijerland.

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?