Sanne

Wie ben je?
Ik ben Sanne en woon in Vleuten.

Wat is jouw rol binnen MHD Keepersschool?
Ik geef conditie, kracht en looptraining.

Hoe ben je bij MHD terecht gekomen?
Mijn dochter is keepster en komt altijd graag bij MHD trainen. 

Hoelang geef je al Training en wat voor trainingen?
Ik geef nu 4 jaar voetbaltraining aan het team van mijn dochter. Daarnaast geef ik ook conditie en looptraining bij een meiden academie en sinds kort nu ook bij MHD.

Wanneer en waarom ben je trainer bij MHD Keepersschool?
Deze zomer heeft mijn dochter 1 op 1 getraind met Mo. Toen raakte Mo en ik aan de praat over wat ik doe en vroeg hij mij of ik ook wat voor MHD kon betekenen.

Wat is de grootste uitdaging in je rol bij MHD?
Ik vind het altijd leuk om te zien hoe iemand zich ontwikkelt op conditioneel vlak en op zijn of haar looptechniek. Ik wil iemand sterker maken en dat zie ik als een uitdaging. Ik ben zelf erg gedreven en probeer dat altijd aan iemand mee te geven. Door blijven gaan als je er helemaal doorheen zit… Een knopje in je hoofd die je dan moet omzetten om te blijven geloven in jezelf dat iets je gaat lukken!

Wat is het leukste aan het geven van training geven?
Ik vind het heerlijk om de positieve energie en het enthousiasme te voelen bij de jongens en meiden die ik training geef. Ze zien groeien in hun kunnen. De waardering die je krijgt van hun, dat vind ik fijn!

Wat vind je ervan dat bij sommige clubs geen/nauwelijks keeperstraining is? En waarom vind je dit?
Ik vind het erg jammer dat er niet op alle clubs aandacht is voor de keepers. De keepers die dan ook echt willen keepen die verdienen het om hierin beloond te worden met een training speciaal voor hun. Als keeper sta je er vaak alleen voor en in een gewone voetbaltraining wordt een keeper vaak gebruikt als “schietschijf “. Een keeper heeft het nodig om gericht op het keepen training te krijgen. Ze moeten zich ontwikkelen en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen om uiteindelijk in een wedstrijd goed te weten wat ze moeten doen. Daarom zou het fijn zijn als bij voetbalclubs ook aandacht is voor de keepers.

Waar voldoet een goede keeperstrainer volgens jou aan?
Een goede keeper moet durven en veel lef hebben. Hij of zij moet de bal nooit uit het oog willen verliezen en nooit twijfelen maar gaan! Een goede keeper moet altijd in zichzelf blijven geloven.

Wat zijn je ambities? 
Ik wil graag training blijven geven en ook mezelf hierin blijven ontwikkelen.

Hoe vind je het om met Mo samen te werken?
Geweldig! Mo is ontzettend gedreven en energiek. Iets wat ik kan delen met hem.Daarnaast vind ik de trainingen die hij geeft erg leuk en variërend.

Welk advies zou jij mensen die trainer willen worden geven?
Sta achter jezelf en geloof in wat je doet! Dit breng je over naar de kinderen en dat geeft hun vertrouwen. En heb er vooral veel plezier in!

Wil je verder nog ergens op terugkomen of wil je de lezer nog iets meegeven?
Ik kom heel graag bij MHD. Er staat een leuk team aan trainers. Samen met hun en de keepers start de dag erg goed.

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?