vV B.G.C Floreant en MHD bevestigen samenwerking

MHD Keepersschool heeft wederom een akkoord bereikt met een mooie vereniging in onze regio, v.v. B.G.C. Floreant. Aankomend seizoen 2022-2023 zal MHD Keepersschool voor één seizoen de keeperstrainingen verzorgen voor zowel jeugdkeepers als de keepers van de dames- en herenselectie. 

MHD Keepersschool is inmiddels een begrip in onze regio en hebben wij hiermee een volgend niveau in huis gehaald. MHD gaat samen met Gregory Smeenk de keeperstrainingen verzorgen. Naast de passie, het enthousiasme en de beleving voor het keepersvak heeft deze succesvolle keepersschool ook een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd. Inmiddels maken meerdere clubs in de regio en daarbuiten gebruik van de expertise en kunde van de trainers van MHD Keepersschool. “Ik durf wel te stellen dat wij als v.v. B.G.C. Floreant, naast een goede jeugdopleiding nu ook een uitstekend vervolg van onze keepersopleiding krijgen”, zegt Sepp van Jaarsveld,  Bestuurslid Technische Zaken van v.v. B.G.C. Floreant. “Wij heten Mo en zijn collega Kawa welkom en wensen hen veel plezier en succes bij onze mooie club.”

Ook Mo is blij met de samenwerking tussen zijn Keepersschool en v.v. B.G.C. Floreant. “Wij gaan er voor zorgen dat het niveau van de keepers zich verder gaat ontwikkelen. Er was natuurlijk al een samenwerking tussen v.v. B.G.C. Floreant en MHD Keepersschool gedurende het afgelopen seizoen. Wij verzorgde 1x per maand keeperstraining aan alle jeugdkeepers, Wij zijn dan ook blij dat dit nu geresulteerd heeft in een overeenkomst tussen beide partijen. Daarnaast worden er gedurende het seizoen clinics verzorgd speciaal voor keepers van binnen en buiten v.v. B.G.C. Floreant.”

Onze cursussen

Volg MHD

Chat openen
Hi! Kan ik je helpen?